Кадировці почали патрулювати вулиці Маріуполя: у мерії радять почекати з евакуацією

Читать на русском
У Маріуполі окупанти запровадили нову пропускну систему та облаштували блокпости. Людям радять поки що не прориватися на виїзд із міста.
t.me/andriyshTime

У Маріуполі російські окупанти запровадили нову пропускну систему та облаштували блокпости, вулиці міста патрулюють мобільні групи з кадировців.

Про це повідомив мер міста Петро Андрющенко у Telegram у понеділок, 23 травня.

Маріуполь на порозі епідемічної катастрофи – мерУ заблокованому окупантами Маріуполі хаотичні поховання та літні дощі можуть призвести до епідемічної катастрофи.

«На сьогодні констатуєм патрулювання Маріупольського району мобільними патрулями зі складу кадирівців. Під патруль підпадають перш за все грунтові дороги, що ведуть в об’їзд Мангуша та Нікольського в бік Бердянська та Запоріжжя. Місцеві повідомляють, що вчора вдень в районі с. Дем’янівка Мангуського району такий патруль затримав автівку з людьми, що рухались в бік Бердянська. Людей роздягли, знаущались, вдавались до фізичного насилля. Але потім повернули в бік Маріуполя», - йдеться у повідомленні.

За словами Андрющенка, у водія та пасажирів були довідки про фільтрацію, проте була відсутня перепустка.

«Будьте обережні. Утримуйтесь на деякий час від прориву в евакуацію. Україна працює над відкриттям офіційних евакуаційних коридорів. Бережіть себе», - закликав він.

Нагадаємо, після евакуації захисників Азовсталі, Маріуполь взяли під контроль кадировці та військові Росгвардії. Напередодні в Маріуполі росіяни влаштували «екскурсію» зруйнованим Драмтеатром та автопробігом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: