Стало відомо, скільки шкіл уже завершили навчальний рік

Читать на русском
В Україні на сьогоднішній день майже 800 шкіл вже завершили навчання у 2021-2022 навчальному році.
Фото Слово і діло

В Україні на сьогоднішній день майже 800 шкіл вже завершили навчання у 2021-2022 навчальному році.

Про це повідомив міністр освіти і науки Сергій Шкарлет у Telegram у понеділок, 23 травня.

У КМДА розповіли, як школярі закінчать навчальний рікКиївські школярі до кінця навчального року займатимуться у дистанційному режимі, підтвердили у КМДА.

«Починається одинадцятий тиждень навчання в умовах воєнного стану. За даними департаментів освіти та науки обласних військових адміністрацій, усі школи 15 областей України продовжують освітній процес у дистанційній формі. У 5 областях освітній процес проходить дистанційно, частково змішано та очно. У 5-ти областях України навчання організовано у дистанційній чи змішаній формі, частково канікули чи призупинено», - написав він.

Так, станом на 21 травня освітній процес проходить більш ніж у 12 тис. 200 закладів загальної середньої освіти, навчання продовжують понад 3,6 млн учнів.

«Також станом на 21 травня 2022 року майже 800 шкіл завершили навчання. Понад 210 тис. дітей закінчили 2021-2022 навчальний рік», - написав він.

Щодо закладів дошкільної освіти, то за його словами, в 11 областях України частина дитсадків використовує елементи дистанційного навчання у роботі з вихованцями та батьками, інші працюють у змішаному чи звичному форматі.

Нагадаємо, 20 травня розпочалася реєстрація для участі в основній сесії мультипредметного тесту, який цього року абітурієнти здають замість ЗНО.

Раніше у МОН назвали кількість повністю зруйнованих навчальних закладі в Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: