Як проходитиме мультидисциплінарний тест – календар

Читать на русском

Мультидисциплінарний тест проходитиме у три сесії, основна відбудеться з 18 липня до 10 серпня. УЦОЯО оприлюднив календар.

В Україні затвердили календарний план організації та проведення національного мультипредметного тесту. Нагадаємо, цього року цей тест буде замість ЗНО для вступу до закладів вищої навчальної освіти.

Календар оприлюднив Український центр оцінювання якості освіти.

Щоб взяти участь у тесті, абітурієнт повинен підтвердити свою присутність – це можна зробити з 20 травня до 7 червня у своєму особистому кабінеті на сторінці центру.

Тестування проходитиме у три сесії:

  • основна: 18 липня – 10 серпня;

  • додаткова: 16-20 серпня;

  • спеціальна: 12-16 вересня.

Більшість учасників тестування, які з 1 лютого до 19 квітня зареєструвалися для участі у ЗНО, братимуть участь у основній сесії. Ті, хто не зможе – у додатковій чи спеціальній. Для цього потрібно подати заявку: 1-10 серпня – для участі у додатковій сесії, 1-7 вересня – у спеціальній.

Результати ЗНО за шість років: скільки осіб здали і провалили тестування з основних предметівЗавершилася основна сесія ЗНО 2021. Результати тестування в цьому році і в 2016-2020 роках – на інфографіці.

До 12 липня у зареєстрованих учасників з'явиться можливість завантажити зі своїх інформаційних сторінок запрошення-перепустки, де буде вказано дату, час та місце проведення НМТ.

Учасники інших сесій НМТ зможуть дізнатися про дату, час та місце проведення тестування до 12 серпня (додаткова сесія) та 10 вересня (спеціальна сесія).

Інформація про результати тестування буде розміщена в особистому кабінеті: для учасників основної сесії – до 12 серпня, додаткової – до 21 серпня, спеціальної – до 19 вересня.

Нагадаємо, на мультидисциплінарний тест зареєструвалося вже близько 340 тисяч охочих.

Зазначимо, через воєнний стан у країні учнів початкової та базової шкіл звільнили від державної підсумкової атестації.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: