Війська рф вдруге зруйнували міст між Сєвєродонецьком та Лисичанськом

Читать на русском
На Луганщині російські загарбники вдруге після 2014 року зруйнували міст між Сєвєродонецьком та Лисичанськом.
Сергій Гайдай

На Луганщині російські загарбники вдруге після 2014 року зруйнували міст між Сєвєродонецьком та Лисичанськом.

Про це повідомив начальник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«Орки зруйнували міст між Сєвєродонецьком та Лисичанськом. Це вже вдруге. У липні 2014 року під час визволення Лисичанська бойовики підірвали проліт мосту під час відступу», – йдеться в повідомленні.

В Україні ліквідували вже близько 28 850 російських військових – ГенштабЗ початку повномасштабного вторгнення в Україну станом на 21 травня окупанти втратили близько 28850 військовослужбовців.

Відтоді сполучення між двома стотисячними містами було ускладнене. Міст відновили у 2016 році. Однак як зауважив Гайдай, сьогодні історія повторилася.

Зауважимо, що сполучення між цими містами є.

Нагадаємо, російські окупанти не припиняють спроб встановлення повного контролю над територією Донецької і Луганської областей та утримання сухопутного коридору з тимчасово окупованим Кримом. При цьому, вони планують відновити наступальні дії у напрямку Ямпіль – Сіверськ із форсуванням річки Сіверський Донець.

При цьому, на Донбасі окупанти практично не мають жодних успіхів - у тому числі у Луганській області. Війська рф з жахом чекають українського контрнаступу, яке може початися влітку.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: