РФ «мобілізує» в ОРДЛО навіть людей з інвалідністю – СБУ

Читать на русском
Росіяни, щоб компенсувати свої втрати на фронті, тепер поповнюють армію навіть людьми з інвалідністю.

Росіяни, щоб відновити свої втрати на фронті, тепер поповнюють армію навіть людьми з інвалідністю з окупованих територій.

Про це розповів сам полонений окупант, якого «мобілізувала» в ОРДЛО, передає пресслужба СБУ у п'ятницю, 20 травня.

Пишуть «зник безвісти»: СБУ перехопила розмову про те, куди дівають тіла вбитих військових рфРосія продовжує спроби приховувати реальну кількість убитих військових, їх вносять до списку зниклих, а тіла - звозять на звалище.

За словами полоненого, росіяни зганяють до свої лав всіх, кого вдалося впіймати. Наприклад, він через нещасний випадок у дитинстві втратив одне око. Але це не допомогло йому уникнути примусової мобілізації.

«Мобілізовані» воїни навіть не проходили медичну комісію.

«Тому коли їхній полк ущент розбили українські захисники на Донбасі, окупанти прийняли правильне рішення: склали зброю і здалися в полон. Це єдиний спосіб для них уціліти», - додали в СБУ.

Нагадаємо, раніше СБУ оприлюднила фото одного з військовослужбовців росії, які були зроблені на Херсонщині - загарбник надсилав знімки своїм знайомим, хизуючись тим, що перебуває та вогневій позиції в українській школі.

Також у СБУ дізналися, що керівництво рф почало відбирати у військових своєї країни гроші, які раніше видали за поранення на війні в Україні.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: