Більшість ворожих ДРГ у Києві затримали у перші дні війни – поліція

Читать на русском
У Києві поліція виявила та затримала більшу частину ворожих ДРГ уже у перші дні війни з росією.

У Києві поліція виявила та затримала більшу частину ворожих ДРГ уже у перші дні війни з росією. У цьому, зокрема, допомогли й самі кияни.

завдяки професіоналізму спецслужб та пильності громадян.

Поліція захищає Ірпінь від диверсантів і бере місто під контроль – КлименкоУкраїнські органи правопорядку розпочинають зачистку території міста під Києвом від російських окупаційних військ.

Про це під час брифінгу 30 березня повідомив Олексій Білошицький, перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції.

«Росія довго готувалася до цього міжнародного злочину, і частина диверсійних груп, які були виявлені у Києві у перші дні війни, прибули сюди задовго до її початку. Після нападу Росія їх активувала і ці ДРГ опинилися на вулицях», - сказав Білошицький.

За його словами, з усіма затриманими групами та окремими особами працюють спеціальні правоохоронні органи.

«Усі наші відомства – Нацполіція, СБУ та інші спрацювали. Зараз кількість диверсантів сильно знизилася, але ми розуміємо, що певна частина може залишатися, тому ми продовжуємо роботу в цьому напрямку. Хочу подякувати українському народу за те, що люди були дуже уважними, передавали інформацію про підозрілі групи та людей. Все українське суспільство згуртувалося перед ворогом», - сказав Білошицький.

Нагадаємо, у Києві під час комендантської години майже на дві доби затримали одразу кілька ДРГ. Водночас, в ОПУ закликали українців самостійно не затримувати ДРГ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: