Україна вже думає над місцем проведення Євробачення-2023 – Ткаченко

Читать на русском
У Мінкультури зазначили, що анітрохи не сумнівалися в перемозі українського колективу і подякували вільному світу за підтримку
Kalush OrchestraGetty Images

Україна після перемоги українського колективу Kalush Orchestra вже почала пошук місця в країні, де в наступному році буде проводитися європейський пісенний конкурс Євробачення-2023.

Про це повідомив міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко у своєму Telegram.

«Ми не сумнівалися. Хлопці, ви круті! Сміливість - це бути українцем. Це не упускати ніякої можливості, щоб сказати світу правду. Пишаємося! Дякую за підтримку, мир! Починаємо думати, де саме в Україні будемо проводити Євробачення-2023. Це одна з перших перемог, найбільша – попереду» - написав він.

Нагадаємо, український гурт Kalush Orchestra здобув блискучу перемогу на Євробаченні-2022, набравши сумарно за підсумками голосування журі та глядачів 631 бал.

Варто відзначити, що після голосування журі Україна посідала тільки четверте місце зі 192 балами. Однак глядачі віддали нашій країні 439 балів і тим самим забезпечили їй перемогу в конкурсі. Друге місце з 312 балами посіла Сербія, третє - Британія з 283 балами.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: