Євробачення-2023: продюсер пояснив, за яких умов Україна зможе прийняти конкурс

Читать на русском
Україна не зможе провести Євробачення-2023, якщо в країні будуть бойові дії, заявив продюсер Ігор Кондратюк. У такому разі право на проведення конкурсу можуть надати країні, яка посіла друге місце.

Україні не зможе прийняти Євробачення у 2023 році, якщо в країні й надалі продовжуватимуться бойові дії. Організатори конкурсу не підуть на такий ризик.

Про це у коментарі «Радіо Свобода» сказав продюсер та телеведучий Ігор Кондратюк.

«Укрпошта» створить марку присвячену гурту Kalush OrchestraУкрпошта анонсувала марку присвячену переможцям цьогорічного Євробачення Kalush Orchestra.

«Якщо до кінця літа не завершаться бойові дії в Україні, ворог не буде витіснений за межі кордону, хоча б кордону станом на 24 лютого, а краще всього на березень 2014 року, Євробачення в Україні скоріше не відбудеться. Тому що буде складно оргкомітету Євробачення ухвалити рішення про проведення конкурсу в країні, де агресор обстрілює всю територію – від Закарпаття до Луганщини», – заявив Кондратюк.

На його думку, у такому разі право на проведення конкурсу можуть надати країні, яка посіла друге місце – Великій Британії.

Щодо міста, в якому Україна могла б прийняти Євробачення-2023, Кондратюк вважає, що найімовірніше це могли б бути Київ чи Львів.

Нагадаємо, український гурт Kalush Orchestra переміг на Євробаченні-2022, сумарно набравши 631 бал.

Після фіналу конкурсу міністр культури Олександр Ткаченко заявив, що Україна вже думає над місцем проведення Євробачення-2023.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: