Війська росії відступають від Харкова, намагаючись уникнути оточення – Генштаб

Читать на русском
Війська росії відступають від Харкова, намагаючись не допустити прориву українських військових у тил свого угруповання під Ізюмом.

Війська росії відступають від Харкова, намагаючись не допустити прориву українських військових у тил свого угруповання під Ізюмом.

Ворожі війська посилили обстріл позиції ЗСУ на цьому напрямку, йдеться у зведенні Генштабу ЗСУ у п'ятницю ввечері, 13 травня.

У розвідці повідомили, коли чекати на перелом у війні з рфУ серпні у війні з росією настане перелом, а до кінця поточного року вже завершиться більшість битв. Україна поверне усі окуповані території.

«На Слобожанському напрямку головні зусилля супротивник зосереджує на забезпеченні відведення власних підрозділів міста Харкова», - йдеться у зведенні.

Крім того, російські війська прагнуть не допустити прориву в тил свого угруповання під Ізюмом українських підрозділів Сил оборони. Противник посилив обстріл позицій ЗСУ в районах населених пунктів Петрівка, Питомник, Руські Тишки та Тернове.

Раніше журналісти писали про те, що генерал-полковник Олександр Журавльов, який керував однією з найжорстокіших голів війни росії в Сирії, наказував обстрілювати Харків касетними боєприпасами в перші дні вторгнення в лютому.

Також ми писали про те, що окупанти здійснили ракетний удар по Лозовській громаді на Харківщині.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: