«Укрзалізниця» відновлює курсування приміських рейсів з Києва

Читать на русском
Укрзалізниця продовжує відновлювати та розширювати проєкт City Express. Від понеділка, 16 травня, низка приміських поїздів курсуватиме з Києва до Тетерева.
Укрзалізниця

«Укрзалізниця» продовжує відновлювати та розширювати проєкт City Express. Від понеділка, 16 травня, низка приміських поїздів курсуватиме з Києва до Тетерева.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

Зазначають, що таким чином, буде забезпечено зручне сполучення зі столицею міст які найбільше постраждали від російської агресії: Ірпеня, Бучі, Ворзеля та Бородянки.

У Києві змінюється час комендантської години та графік роботи транспортуУ Києві та області з неділі комендантська година буде з 23 вечора до 5 ранку. Громадський транспорт, зокрема метро, працюватиме довше.

Зокрема, з 16 травня курсуватимуть такі рейси:

  • поїзд Святошин - Тетерів вирушатиме зі Святошина о 05:20 та 17:52, прибуватиме до Тетерева о 07:09 та 19:38;
  • поїзд Тетерів - Святошин вирушатиме з Тетерева о 07:25 та 19:50, прибуватиме до Святошина о 08:57 та 21:22.

«У Києві, на станції Святошин, пасажири можуть пересісти на кільцевий маршрут Kyiv City Express та продовжити поїздку до інших куточків Києва», – додають в повідомленні.

Нагадаємо, «Укрзалізниця» припиняє курсування евакуаційних поїздів через істотне зменшення попиту на рейси. Компанія залишить один рейс з Покровська Донецької області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: