Влада Києва повертає оплату проїзду в громадському транспорті

Читать на русском
У Києві відновлюють обов'язкову оплату проїзду у громадському транспорті. Вона залишиться такою самою, як і до початку війни.
Слово і діло

У столиці відновлять обов'язкову оплату проїзду у громадському транспорті, вона буде такою самою, як і до початку повномасштабної війни.

Про це заявив мер Києва Віталій Кличко в ефірі національного телемарафону у вівторок, 10 травня.

Кличко повідомив, скільки недоотримає бюджет Києва у 2022 роціМіський бюджет Києва через російське вторгнення недоотримає, попередньо, третину надходжень.

«Ми розуміємо, що велика кількість зараз енергоносіїв, які нам потрібні: і електроенергія, і заробітна плата нашим комунальним підприємствам, працівникам, і можу сказати чесно, місто не потягне, бо бюджет має наповнюватися, і ми вже переходимо до платного проїзду громадським транспортом», – зазначив голова столиці.

Нагадаємо, київське метро з 18 квітня працює для перевезення пасажирів з 6:30 до 20 години (як притулок – цілодобово), а наземний транспорт – з 7:00 до 21:00.

Мешканці Києва поступово повертаються до міста. До столиці на третій місяць з початку російського вторгнення повернулися близько 2,5 млн. жителів. Це майже дві третини від довоєнного часу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: