Обстріли Львівщини: ЗСУ знищили дві крилаті ракети, які росіяни випустили сьогодні

Читать на русском
При цьому, в ніч на 15 травня повітряні тривоги вперше з 9 травня оголошувалися на західній Україні.
Ілюстративне фотоАпостроф

Підрозділи зенітних ракетних військ повітряного командування «Захід» знищили дві крилаті ракети російських загарбників, які ті випустили по Львівщині у неділю, 15 травня.

Про це повітряне командування «Захід» повідомляє у Фейсбуці.

«Зранку 15 травня з акваторії Чорного моря рашистами завдано кілька ракетних ударів по Львівській області з метою знищення об'єктів критичної інфраструктури. Запуск крилатих ракет здійснювався, імовірно, з підводних човнів. Підрозділами зенітних ракетних військ повітряного командування «Захід» знищено дві крилаті ракети окупантів», - йдеться в повідомленні.

При цьому, як повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький, російські окупаційні війська сьогодні вночі завдали ракетного удару по об’єкту військової інфраструктури на Львівщині.

«15 травня, близько 04:30 був ракетний удар по одному із об’єктів військової інфраструктури. Станом на цю годину інформації про загиблих та травмованих немає. Наявність та характер руйнувань уточнюється», - зазначив він.

Варто зазначити, що в ніч на 15 травня повітряні тривоги вперше з 9 травня оголошувалися на західній Україні.

Нагадаємо, що востаннє ракетного удару на Львівщині було завдано ще 3 травня. Тоді в результаті цього було пошкоджено кілька підстанцій. Ввечері 3 травня російські окупанти завдали масованого ракетного удару по Україні. Повідомлялося про вибухи та перехоплені російські ракети в більшій частині областей України.

Раніше ми повідомляли, що на Львівщині дозволили відвідувати ліси, але з певними обмеженнями.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: