Стало відомо, скільки мешканців викрали росіяни на окупованих територіях Запорізької області

Читать на русском
Окупаційні війська постійно викрадають представників місцевої влади та мешканців на тимчасово окупованих територіях.
Ілюстративне фотоReuters

У Запорізькій області зафіксували 271 випадок викрадення місцевих мешканців окупантами, понад 100 людей наразі досі перебувають у заручниках.

Про це повідомляє Запорізька обласна військова адміністрація у Telegram.

Згідно зі словами голови ЗОВА Олександра Старуха, дуже багато жителів тимчасово окупованих територій затримують, у тому числі, і неповнолітніх чи молодих людей, щоб вони копали окопи у південних районах Запорізької області.

У Запорізький ОВА оприлюднили список українців, викрадених російськими окупантамиУ Запорізькій обладміністрації оприлюднили список з десяти жителів області, яких викрали російські окупаційні війська.

При цьому, як зазначається, місцевих фермерів примушують до колаборації, вигадуючи необхідність отримання різних дозволів.

Також окупанти масово вивозять у росію сільськогосподарську техніку, транспорт, зерно.

Нагадаємо, що російські окупаційні війська постійно викрадають представників місцевої влади та мешканців на тимчасово окупованих територіях. Нещодавно у Херсоні війська країни-агресора вивезли в невідомому напрямку близько 60 дітей-сиріт.

Раніше ми повідомляли, що на Херсонщині російські окупанти викрали депутата міськради.

Також нагадаємо, що росіяни викрали і вивезли в Донецьк більш ніж дві тисячі унікальних експонатів із музеїв Маріуполя. Міська влада готує звернення до Інтерполу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: