Всі цивільні покинули «Азовсталь», залишилися тільки військові – Паламар

Читать на русском
На території заводу можуть залишатися хіба що ті цивільні, які перебували в інших притулках. Багато з них були пошкоджені або засипані через російські удари
Святослав ПаламарСкриншот

Маріупольське підприємство «Азовсталь», яке є останнім бастіоном оборони міста, покинули всі цивільні. На сьогодні там можуть залишатися хіба що ті, хто перебував в інших притулках на заводі - про їхню долю нічого не відомо.

Про це заявив заступник командира полку «Азов» капітан Святослав Паламар ввечері 11 травня.

«Якщо ви говорите саме про завод «Азовсталь», то цивільні жителі, які були з нами, про яких ми дбали - їм вдалося покинути завод» - сказав він.

Паламар також припустив, що на території заводу можуть залишатися хіба що ті цивільні, які перебували в інших притулках. Багато з них були пошкоджені або засипані через російські удари, а ліквідувати пошкодження і розгребти завали українські військові не можуть через постійні обстріли рашистів.

Нагадаємо, глава Донецької ОВА Павло Кириленко 9 травня заявив, що з території підприємства «Азовсталь» в Маріуполі евакуювали не всіх цивільних осіб. Там може залишатися до сотні цивільних, які не покинули притулку.

Нагадаємо, 7 травня президент України Володимир Зеленський заявив, що перший етап евакуації людей з «Азовсталі» в Маріуполі повністю завершено. Вдалося вивезти близько 300 цивільних осіб - жінок і дітей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: