На Запорізькому напрямку армія рф готується до відновлення штурму – ОДА

Читать на русском
На Запорізькому напрямі російські окупанти готуються до поновлення штурмових дій, ведуть розвідку БПЛА.

На Запорізькому напрямі російські окупанти готуються до поновлення штурмових дій. Але минулої доби ще активних бойових дій не проводили.

Про це повідомляється в ранковому зведенні Запорізької ОДА в Telegram.

Втрати окупантів досягли 26 тисяч військових – ГенштабВ Україні ліквідовано вже 26 тисяч російських військових, 1170 танків, майже 200 літаків, 12 кораблів та катерів.

«На Запорізькому напрямку противник активних бойових дій не проводив, хоча готується до відновлення штурмових дій, аби покращити своє тактичне становище. Російська армія здійснювала обстріл підрозділів наших військ та цивільної інфраструктури, зосередившись при цьому на обороні зайнятих рубежів, щоб не допустити просування підрозділів Сил оборони Запорізького краю за напрямом державного кордону України. Ворог регулярно проводить повітряну розвідку», - йдеться у повідомленні.

Внаслідок ворожих обстрілів минулої доби в Гуляйполі горів дах житлового будинку, господарська споруда та ще одне неексплуатоване приміщення. Крім того, полум'ям було охоплено житловий будинок в Оріхові.

Нагадаємо, 9 травня російські окупанти «призначили» депутата Запорізької обласної ради Євгена Балицького «начальником» ВДА області.

Раніше у Запоріжжі затримали російського льотчика-шпигуна.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: