Стало відомо, скільки ветеранів та жертв війни отримають цього року держдопомогу

Читать на русском
В Україні цього року одноразову грошову допомогу отримають майже 1 мільйон ветеранів та жертв нацистських переслідувань.
Фото Слово і діло

В Україні цього року одноразову грошову допомогу отримають майже 1 мільйон ветеранів та жертв нацистських переслідувань.

Про це повідомили у пресслужбі Мінсоцполітики з посиланням на постанову Кабміну від 7 травня 2022 р. №540.

Під Херсоном від катувань окупантів помер ветеран АТО - ДенісоваЙого стан критично погіршився, після чого чоловіка доставили в лікарню міста Олешки, де він згодом помер.

«Кабінет міністрів ухвалив рішення про виплату разової грошової допомоги ветеранам війни та жертвам нацистських переслідувань в умовах воєнного стану», - сказано в повідомленні.

У 2022 році цю допомогу отримають майже мільйон ветеранів.

«Виплата цієї допомоги в сьогоднішніх умовах відбуватиметься з дотриманням заходів безпеки щодо інформації про одержувачів, починаючи з червня, у спосіб, яким вона здійснювалася минулого року для кожної категорії одержувачів», - зазначили у пресслужбі.

Як відомо, День перемоги над нацизмом відзначила Україна 9 травня. Володимир Зеленський привітав громадян та запевнив, що незабаром Україна святкуватиме дві перемоги.

Раніше у Мінсоцполітики повідомляли, що з 4 травня розпочали виплату пенсій. Також пройшло нарахування субсидій та пільг.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: