В області ліквідують пожежі в екосистемах: у яких районах Києва погіршилася якість повітря

Читать на русском
У Святошинському, Оболонському та Подільському районах Києві погіршилася якість повітря через пожежі в екосистемах області.

У Київській області продовжується ліквідація пожеж в екосистемах. Через це вранці 10 травня у столиці спостерігається погіршення якості повітря, зокрема у Святошинському, Оболонському та Подільському районах.

Про це повідомив мер Віталій Кличко.

Після 9 травня можна потроху повертатися до Києва – КличкоЗагроза обстрілів і провокацій у Києві висока, але міський голова Віталій Кличко вважає, що після 9 травня жителі можуть поступово повертатися.

«Це пов’язане з тим, що продовжується ліквідація пожеж в екосистемах Київської області. Зокрема, тліють торф’яники в Бучанському районі. Також локалізували осередки лісових пожеж біля кількох сіл Бучанського району. Там зараз тліє трав’яний настил. До гасіння пожеж у лісах на територіях, що перебували в тимчасовій окупації, ДСНС залучає також піротехніків. Щоб обстежити під’їзні шляхи для роботи пожежно-рятувальних служб», – розповів Кличко.

Він закликав киян, які бачать задимленість у своєму районі або відчувають запах гару, закривати вікна у квартирах та без необхідності не виходити на вулицю.

Нагадаємо, мешканцям Києва на час воєнного стану заборонили відвідувати ліси та лісопарки. За порушення штрафуватимуть.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: