Після 9 травня можна потроху повертатися до Києва – Кличко

Читать на русском
Загроза обстрілів і провокацій у Києві висока, але міський голова Віталій Кличко  вважає, що після 9 травня жителі можуть поступово повертатися.
kyivcity.gov.ua

Загроза обстрілів і провокацій у Києві висока, але міський голова Віталій Кличко вважає, що після 9 травня жителі можуть поступово повертатися.

Про це він сказав в інтерв'ю Радіо НВ.

Наразі в столицю радять не повертатися. Зазначають, що у передмісті та лісопаркових зонах велика кількість території досі замінована. Гарантувати безпеку влада поки не може, однак Кличко додав, що після 8−9 травня можна потроху буде повертатися у місто.

У Міноборони очікують провокації або активізацію обстрілів рф перед 9 травняУ зв'язку зі святкуванням 9 травня у росії в Україні очікують провокацій або активізації обстрілів окупантів.

Він зазначив, що у місті не виключають провокацій з боку агресора.

«Ми всі очікуємо, що буде мирне небо і не буде надзвичайних подій. Але виключати провокації з боку агресора ми не можемо. І панікувати не хочемо. На нарадах з військовими експертами було ухвалено рішення щодо 8−9 травня: дотримуватися того ж графіка, не змінюючи комендантську годину (з 22:00 до 5:00). 8−9 травня, згідно з вимогами воєнного стану, заборонене проведення будь-яких масових заходів. Буде посилене патрулювання вулиць, буде посилене забезпечення безпеки військовими. Я сподіваюся, що будь-яких надзвичайних ситуацій не буде», – розповів Кличко.

Нагадаємо, жителям Києва на час воєнного стану заборонили відвідувати ліси та лісопарки. За порушення штрафуватимуть.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: