За добу на Донбасі загинуло 13 цивільних, ще 10 – поранені

Читать на русском
Російські окупаційні війська за останню добу обстріляли 30 населених пунктів в Донецькій та Луганській областях, через що загинуло 13 осіб.

За останню добу 13 цивільних осіб загинули, ще 10 отримали поранення внаслідок обстрілів окупаційних військ російської федерації Донецької та Луганської областях.

Про це повідомляє Угрупування об'єднаних сил.

«Унаслідок безперервних варварських обстрілів російськими військами зруйновано або значно пошкоджено 28 багатоповерхових і приватних житлових будинків, зокрема в Авдіївці – 4 багатоповерхівки. Є жертви серед мирного населення. 9 травня внаслідок авіаційних нальотів та артилерійських обстрілів росіян у Луганській та Донецькій областях загинуло 13 цивільних осіб, щонайменше 10 – травмовано», – інформують війська.

Як стверджують в Угрупуванні об'єднаних сил, протягом минулої доби російські війська обстріляли 30 населених пунктів сходу України. Зокрема, окупанти обстрілювали Маріуполь, Сєвєродонецьк, Слов'янськ, Попасна, Лисичанськ, Краматорськ, Рубіжне, Привілля, Новодружеськ, Миколаївка, Лиман, Золоте, великі і малі селища та села.

«За минулу добу рашисти пошкодили: Свято-Георгіївський скит (с. Долина) та скит Святителя Іоанна Шанхайського (с. Адамівка) Святогірської Свято-Успенської Лаври, аграрний технікум (Слов’янськ), бойлерну станцію водопостачання разом із декількома квартирами багатоповерхівки (Авдіївка), лінію електропередач, яка живила у тому числі насосну станцію водопостачання (Миколаївка), будівлю пожежно-рятувальної частини (Сіверськ), а також газопроводи, гаражі, автомобілі та інші цивільні об'єкти», – розповіли в УОС.

Нагадаємо, Луганську область минулої доби ворог обстріляв 22 рази, є поранений.

А на Харківщині через обстріл згорів музей імені Сковороди.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: