Обстріли на Луганщині: за добу знову є поранений

Читать на русском
У Луганській області армія рф 22 рази обстріляла міста та села регіону. Зруйновано будинки, є постраждалий.
t.me/luhanskaVTSA

Російські окупанти продовжують атакувати Луганщину. Внаслідок ворожих обстрілів населених пунктів минулої доби поранено одну людину.

Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Сергій Гайдай у вівторок вранці у Telegram.

Голова Луганської ОВА розповів, про ситуацію у регіоні та де наразі ЗСУ тримають оборонуЗа словами Гайдая, у регіоні залишилися близько 50 тис. мирних жителів, які відмовлялися евакуюватися.

«22 рази обстріляно міста та села регіону за минулу добу. Є руйнування житла у Сєверодонецьку та Лисичанську. Крім того, у Сєвєродонецьку ворожий снаряд потрапив у будівлю місцевого осередку Національної поліції, сталося значне загоряння, через що приміщення та обладнання знищено. При спробі обстеження руйнувань у Шипіловому, де залишаються заблокованими люди, поліцейськими відкрили вогонь росіяни. Є один травмований працівник. Жителя Сєвєродонецька, який учора отримав осколкові поранення кінцівок, госпіталізовано та доставлено до лікарні у Полтаві», - написав він.

За його словами, також у Луганській області тривають бої за Воєводівку, Тошківку та Нижнє.

Нагадаємо, росія продовжує проводити наступ на сході України. Основні зусилля авіаційного угруповання противник зосереджує на підтримці дій на Слобожанському та Донецькому напрямках, а також у районі «Азовсталі».

Напередодні на Луганщині скасували евакуацію через обстріл траси для виїзду.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: