Лисичанськ та Сєверодонецьк залишилися без світла після обстрілів

Читать на русском
Окупанти обстрілювали Лисичанськ, у результаті було обірвано потужні лінії електропередачі. Без світла, крім Лисичанська, залишився Сєвєродонецьк.

Міста Лисичанськ та Сєверодонецьк у Луганській області знеструмлені після артилерійських обстрілів та авіаударів російської армії.

Про це повідомив голова військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай.

«Зранку російська армія відкрила вогонь по Лисичанську. Застосована артилерія, нанесені авіаудари. Про кількість руйнувань житлового фонду буде повідомлено окремо. Однак знов маємо руйнування об’єктів критичної інфраструктури – обірвані потужні лінії електропередачі напругою 200 кВ. Як наслідок, зникло світло спочатку в Лисичанську, а потім і в Сєвєродонецьку. Як тільки безпекова ситуація буде дозволяти, аварійні бригади вирушать на обстеження», – повідомив Гайдай.

Нагадаємо, сьогодні Гайдай також повідомив, що українські військові відійшли від Попасної на заздалегідь підготовлені міцніші позиції.

Раніше окупанти завдали авіаудару по школі в Білогорівці Луганської області. За попередніми даними, загинути могли близько 60 людей.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: