Війська рф намагаються відрізати можливі виходи захисникам «Азовсталі»

Читать на русском
У Маріуполі навколо Азовсталі точаться запеклі бої. Російські окупанти намагаються перекрити усі шляхи відходу бійцям Азова.
фото REUTERS

У Маріуполі навколо «Азовсталі» та 9 травня тривають запеклі бої. Наразі російські окупанти намагаються перекрити всі шляхи відходу українським військовим.

Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко у Telegram.

У Маріуполі окупанти святкують «День перемоги» на кістках убитих людей – меріяУ Маріуполі на 9 травня параду немає, але російські військові поклали квіти до монумента пенсіонерки із прапором, і при цьому продовжують звозити тіла вбитих маріупольців до братських могил.

«Сьогодні росіяни зосередилися на підриві мосту, яким йшла евакуація, намагаючись максимально відрізати наших захисників від можливості виходу. Пекло триває», - розповів він.

Нагадаємо, у понеділок, 9 травня, у Маріуполі жодного параду влаштувати не вдалося, натомість пройшла невелика хода з георгіївською символікою. Російські окупанти продовжували звозити тіла вбитих мирних жителів у братську могилу.

Окупанти за весь час війни так і не змогли подолати оборону українських військ на Азовсталі. Сьогодні з'явилася інформація, що 11 травня вище керівництво росії має намір застосувати хімзброю проти наших військових у Маріуполі.

Нещодавно президент Зеленський знову заявив про неможливість воєнної деблокади Маріуполя.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: