У Луганській ОДА назвали найгірший варіант розвитку подій для області під час війни

Читать на русском
Російські війська хочуть оточити Попасну, і найгірший варіант розвитку подій буде, якщо Луганська область опиниться у кільці.

Російські війська хочуть оточити Попасну, і найгірший варіант розвитку подій буде, якщо Луганська область опиниться у «кільці» в окупантів.

Про це заявив голова Луганської ОДА Сергій Гайдай у Telegram.

Готові до будь-яких сценаріїв: Єрмак відреагував на нові погрози росіїРосія свідомо створює провокації заради нової порції погроз, заявив голова Офісу президента Андрій Єрмак.

«Найгірший варіант розвитку подій – якщо Луганська область опиниться у кільці. росіяни хочуть оточити Попасну Разом з іноземними найманцями орки намагаються пробити нашу оборону, успіху не мають. У місті вже навіть нема де закріпитися», - написав він.

За його словами, понад два місяці Попасна та околиці зазнають щоденних обстрілів та атак. На сьогоднішній день населений пункт повністю зруйновано.

На Луганщині досі залишаються близько 50 тисяч мирних жителів. Деяких з них вже неможливо евакуювати через активні бойові дії. Проте триває евакуація з Сєвєродонецька та Лисичанська, додав Гайдай.

Глава Луганської області також повідомив, що зараз не залишилося жодної вцілілої АЗС. Незважаючи на це, у регіоні є дизельне пальне для автомобілів оперативних служб та евакуаційних автобусів.

Нагадаємо, раніше в ОДА припускали, що Сєвєродонецьк Луганської області може очікувати «маріупольський сценарій».

У Генштабі повідомили, що росія за підтримки авіації відновила штурм в районі «Азовсталі».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: