Ховаються в лісах: окупанти будують лінію оборони та готуються до боїв під Ізюмом

Читать на русском
Під Ізюмом за останні кілька днів значно збільшилася кількість живої сили росії та ворожої техніки – ворог розміщується навіть у лісах.

Під Ізюмом за останні кілька днів значно збільшилася кількість живої сили росії та ворожої техніки – ворог розміщується навіть у лісах.

Про це йдеться у повідомленні Борівської селищної ради.

«Центральну лікарню готують до прийому поранених російських військових. За всіма ознаками, окупанти будують лінію оборони та готуються до нових боїв», - сказано у повідомленні.

За інформацією, російські війська не відходять від звичного сценарію. У місцях свого найбільшого зосередження російські військові перевіряють будинки та господарські будівлі місцевих мешканців, оглядають вулиці, перевіряють документи, кажуть, що «проводять зачистки».

«Дорога до Куп'янська сильно розбита через постійне пересування ворожої техніки. Між Боровою та Куп'янською розташовано мінімум сім ворожих блокпостів, де окупанти проводять ретельний огляд усіх, хто їх перетинає», - додають у сільській раді.

У Боровій окупанти формують свої силові структури на кшталт поліції, до яких залучають місцевих колаборантів. Як опорний пункт використовуються приміщення магазину одного з місцевих підприємців.

Раніше ми писали про те, що ЗСУ пішли у контрнаступ на Харківському та Ізюмському напрямках.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: