Українські військові знищили 14 окупантів та їхню техніку на півдні

Читать на русском
Українські військовослужбовці знищили понад десяток російських окупаційних військ, а також їхню техніку, в тому числі артилерію.

Збройні сили України попередньо знищили 14 військовослужбовців окупаційних військо російської федерації, дві реактивні системи залпового вогню «Град», самохідну гаубицю «Мста-С» та іншу автомобільну техніку.

Про це повідомляє повітряне командування «Південь».

«Натомість, після результативної роботи наших ракетно-артилерійських підрозділів по ворожих позиціях, попередньо втрати противника складають 14 рашистів. Також знищено дві системи залпового вогню «Град», самохідну гаубицю «Мста-С» та іншу автомобільну техніку вражин», – інформує командування.

Як стверджують в ПК «Південь», в акваторії Чорного моря без змін перебувають три ракетні кораблі та один підводний човен, вони в готовності до нанесення ракетного удару. Водночас наші сили оборони та засоби протиповітряної оборони цілодобово відслідковують обстановку і в акваторії Чорного моря, і в повітрі, і на всіх стратегічних напрямках.

Нагадаємо, що російські війська в Луганській області обстріляли міста Сєверодонецьк, Лисичанськ, Гірське, Привілля та Попасну за минулу добу. У населених пунктах внаслідок атак було пошкоджено житлові будинки, спалахнули пожежі.

Раніше в окупованій Киселівці, що на Херсонщині, військові рф чеченської та бурятської національності влаштували між собою перестрілку. В нічному інциденті відзначились по понад 50 учасників з кожного боку. Точна кількість поранених і загиблих наразі невідома.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: