У Харкові через обстріли загорілася фабрика, є жертва

Читать на русском
Російські окупанти продовжують обстрілювати Харків та його околиці з артилерії. У Харківському районі через обстріл загорілося підприємство.
ілюстративне фотоt.me/synegubov

Російські окупанти продовжують обстрілювати Харків та його околиці з артилерії. У Харківському районі через обстріл загорілося підприємство.

Про це повідомив голова Харківської ОВ Олег Синегубов у Telegram вранці 3 травня.

Українські військові відтіснили росіян на 40 кілометрів від Харкова – ПентагонЗСУ відтіснили російську армію на 40 кілометрів від Харкова. Загалом у Пентагоні відзначили млявий прогрес росії у її наступі на сході України.

За його даними, минулої доби російські окупанти завдали по Харкову двох ударів з реактивних систем залпового вогню і здійснили один артилерійський обстріл. Вогонь пошкодив цивільні об'єкти на Північній Салтівці.

За добу поранення отримали три особи: Харків – 2, Чугуївський район – 1.

«У Харківському районі через ранкові обстріли виникла пожежа на одному з підприємств. Фабрика на період воєнного стану не працювала, приміщення зазнали значних руйнувань. На жаль, загинув 46-річний працівник, який на час обстрілу знаходився на території», - написав Синегубов.

На Харківщині окупанти протягом доби обстрілювали Золочів, Барвінкове, Дергачі, Чугуїв. Активні бої продовжуються в Ізюмському напрямку.

Нагадаємо, ЗСУ продовжують відтісняти окупантів від Харкова та звільняти населені пункти.

На Харківщині скоротили час комендантської години.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: