Окупанти продовжують обстрілювати Донеччину: щонайменше 9 загиблих

Читать на русском
Російські окупаційні війська продовжують масовані обстріли житлових районів Донецької області. Є інформація про загиблих.

Окупаційні війська російської федерації продовжують обстрілювати населені пункти Авдіївка, Лиман і Вугледар Донецької області. Наразі є інформація про дев'ятьох загиблих.

Про це написав у Telegram керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

«Щонайменше 9 людей вбили росіяни сьогодні на Донеччині. Російська авіація зранку бомбить Авдіївку – під ударом житловий масив у центральній частині міста. Вчора вночі окупанти на цьому ж напрямку застосували «Гради». Наслідки обстрілів та бомбардувань ще належить встановити, але вже зараз відомо про щонайменше 3 загиблих і 2 поранених, 8 пошкоджених будинків. Внаслідок ранкового обстрілу Вугледара загинуло три людини, що йшли по питну воду. Ще троє цивільних загинули внаслідок обстрілу Лимана», – повідомив Кириленко.

За його словами, також сьогодні під ворожим вогнем перебуває Очеретинська громада. Інформацію щодо жертв та руйнувань уточнюється.

Раніше голова Луганської ОВА Сергій Гайдай розповів, що російські окупанти цілодобово штурмують населені пункти Луганської області.

Нагадаємо, у Попасній на Луганщині ворожа диверсійно-розвідувальна група з гранатомета обстріляла евакуаційний транспорт у суботу, 30 квітня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: