Візовий режим із росією: петиція до Зеленського набрала 25 тисяч голосів

Читать на русском
Володимир Зеленський має розглянути петицію щодо запровадження візового режиму для громадян росії, які намагаються в'їхати до України.

Петиція до президента з проханням запровадити візовий режим із росією набрала понад 25 тисяч голосів. Тепер її має розглянути Володимир Зеленський.

Відповідну інформацію розміщено на сайті президента.

«Ввести візовий режим для громадян росії, які намагаються в'їхати на територію України», – йдеться в тексті петиції, яку на ранок 2 травня підписали 25 тисяч 120 громадян.

Електронна демократія: менше одного відсотка петицій до президента отримали відповідьВолодимиру Зеленському подали більше 21 тисячі петицій. Більшість не набрала потрібної для розгляду кількості голосів, на 77 президент відповів.

До речі, восени 2021 року аналогічна петиція вже набирала потрібну для розгляду кількість голосів. Зеленський тоді відповів, що запровадження віз «вимагає ретельного вивчення та аналізу всіх можливих сценаріїв розвитку, зокрема з погляду аспектів безпеки та можливих соціальних наслідків».

Зазначимо, напередодні повномасштабного вторгнення Володимир Зеленський заявив, що можливість запровадження Україною візового режиму з рф залежить від подальших кроків російської сторони.

Нагадаємо, з 1 березня 2020 року перетин українського кордону з росією здійснюється лише на підставі закордонного паспорта.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: