Евакуація з Маріуполя затримується, автобуси ще в дорозі

Читать на русском
Евакуаційні автобуси, які мають забрати та вивезти мешканців Маріуполя, поки що затримуються.
фото УНН

Евакуаційні автобуси, які мають забрати мешканців Маріуполя, затримуються. Охочих евакуюватися просять залишатися у точці збору.

Про це повідомили у Маріпольській міській раді у Telegram 2 травня.

У міськраді Маріуполя уточнили деталі евакуації із містаЕвакуація із Маріуполя 2 травня. Узгоджено три точки збору – ТРЦ Порт Сіті, Мангуш та Луначарське кільце.

«Важливо. Маріуполь. Евакуація, яка мала розпочатися сьогодні о 7:00, триває. Автобуси ще не доїхали до місця збирання людей, але просимо маріупольців залишатись біля ТРЦ «Порт Сіті». Незважаючи на якісь складнощі, евакуація мирного населення з Маріуполя до Запоріжжя має відбутися», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, з «Азовсталі» 1 травня вдалося провести першу евакуацію цивільних – українська сторона вивезла понад сто жінок, дітей та людей похилого віку.

Надалі планується вивезти всіх людей із заводу.

Заплановано, що 2 травня евакуація з Маріуполя продовжиться. За підтримки ООН та Червоного Хреста погоджено дві додаткові локації для посадки людей до евакуаційної колони, яка виїде з Маріуполя. Це – селище Мангуш та Луначарське кільце біля Бердянська.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: