«Азовсталь» вночі атакувала корабельна артилерія рф

Читать на русском
У Маріуполі на заводі Азовсталь ніч пройшла неспокійно - війська рф після закінчення евакуації групи цивільних почали використовувати всі види озброєння.

У Маріуполі на заводі «Азовсталь» ніч пройшла неспокійно - війська рф після закінчення евакуації групи цивільних почав застосовувати всі види озброєння, зокрема, корабельну артилерію.

Про це заявив командир 12-ї бригади оперативного призначення Національної гвардії Денис Шлега в ефірі національного телемарафону у понеділок, 2 травня.

У міськраді Маріуполя уточнили деталі евакуації із містаЕвакуація із Маріуполя 2 травня. Узгоджено три точки збору – ТРЦ Порт Сіті, Мангуш та Луначарське кільце.

«Після того, як учора закінчилася операція з виведення (групи – ред.) мирного населення із заводу «Азовсталь», ворог почав застосовувати всі види озброєння, і ніч у нас була неспокійна. Десь з 2-ї до 3-ї ранку працювала по «Азовсталі» корабельна артилерія, а зараз під ранок стало тихіше», - повідомив Шлега.

Нагадаємо, з «Азовсталі» вдалося провести першу евакуацію цивільних – українська сторона вивезла понад сто жінок, дітей та людей похилого віку.

Надалі планується вивезти всіх людей із заводу.

Заплановано, що 2 травня вранці евакуація з Маріуполя продовжиться. За підтримки ООН та Червоного Хреста погоджено дві додаткові локації для посадки людей до евакуаційної колони, яка виїде з Маріуполя. Це – селище Мангуш та Луначарське кільце біля Бердянська.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: