Пентагон розширить навчання для ЗСУ щодо використання нової зброї

Читать на русском
У США заявили про розширення кількості навчань для бійців ЗСУ щодо використання нової зброї, яка передається Україні.
Цензор.НЕТ

Пентагон значно розширить кількість навчань для українських бійців щодо використання нової зброї, яка передається Україні в рамках військової допомоги.

Про це йдеться у комюніке Держдепу за підсумками візиту представників США до Києва.

Минув ще місяць війни: що за цей час пообіцяв ЗеленськийВолодимир Зеленський протягом другого місяця війни багато обіцяв щодо притягнення воєнних злочинців до відповідальності та відновлення зруйнованих міст. Докладніше – у матеріалі Слово і діло.

«Міністр Ллойд Остін також повідомив, що в рамках нашої допомоги Міністерство оборони розширить військові навчання для українських військовослужбовців у регіоні з певними видами озброєння, які надаються. Він відзначив зусилля США щодо прискорення доставки цієї зброї, яка зараз надходить протягом дня після оголошення. Також він наголосив, що США разом із союзниками та партнерами продовжать координувати постачання додаткового важкого озброєння, боєприпасів та запчастин з інших країн», - сказано в повідомленні.

Раніше ми писали про те, що у Конгресі США закликали повернути посольство до України.

Також нагадаємо, США нададуть Україні більше 300 млн. доларів у вигляді іноземного військового фінансування та схвалять продаж боєприпасів на суму 165 млн. доларів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: