Призначено нового представника президента України в Криму

Читать на русском
Тамілу Ташеву указом Зеленського призначено на посаду постійного представника президента України в АР Крим.
скрін з відео

Тамілу Ташеву призначено на посаду постійного представника президента України в АР Крим. Вона останніми роками працювала на посаді заступника постійного представника.

Відповідний указ підписав президент Володимир Зеленський, повідомляє пресслужба ОПУ.

Білий дім призначив спеціального координатора військової допомоги Україні – ЗМІГенерал у відставці Террі Вольф став спеціальним координатором військової допомоги США та союзників Україні.

Іншим указом він звільнив з цієї посади Антона Кориневича. Розпорядженням глави держави звільнено з посади першого заступника постійного представника президента України в АРК Дар'я Свиридова.

Президент подякував Кориневичу та Свиридову за командну роботу, важливі досягнення постійного представництва президента України в Криму та спільні зусилля щодо наближення деокупації Криму та Севастополя.

Зеленський також привітав на посаді постійного представника президента України в АРК Тамілу Ташеву та на посаді заступника постійного представника Дениса Чистікова, які спільно з командою представництва продовжать визначений президентом курс з деокупації та реінтеграції Криму, захисту прав наших громадян із тимчасово окупованого півострова.

Зазначається, що кадрові зміни було заплановано ще до загострення збройної агресії РФ.

Нагадаємо, раніше Зеленський призначив начальника Головного управління СБУ у Криму, а також нового голову Київської ОВА.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: