ЗСУ звільнили ще вісім сіл у Херсонській області

Читать на русском
Українські військові звільнили від російських окупантів ще вісім населених пунктів у Херсонській області.
фото ЕРА

Українські військові звільнили від російських окупантів ще вісім населених пунктів у Херсонській області, а також відобразили низку штурмів ворога.

Про це у неділю, 24 квітня, повідомляє пресслужба Повітряного командування Південь.

Якщо в Херсоні окупанти проведуть «референдум», Україна вийде з переговорів – ЗМІПоки невідомо, як відреагувала на ультиматум країна-агресор, але минулий український ультиматум викликав у глави мзс рф справжню істерику

«Нашими підрозділами з позицій наглядових постів відновлено контроль над 8 населеними пунктами Херсонської області», - йдеться у повідомленні.

Наголошується, що війська РФ намагалися активізуватися на Херсонщині напередодні організації на тимчасово окупованих територіях регіону фейкового «референдуму».

«Спроби проведення штурмових дій у напрямі Олександрівки та Таврійського успіхів не мали. Намагання заволодіти Миколаївкою теж виявилися невдалими. Нанесенням вогневої поразки артилерією загальної підтримки угруповання атаки противника відбито», - розповіли у командуванні.

Також у ЗСУ повідомили, що накопичення живої сили та техніки ворога в районі Киселівки для подальшого наступу на Посад-Покровське зазнало вогневої поразки українськими підрозділами. У результаті окупанти зі значними втратами відійшли у бік Чорнобаївки.

Нагадаємо, у Генштабі розповіли про ситуацію на фронті на 60-ту добу війни.

Загальні втрати російської армії за два місяці наближаються до 22 тисяч убитих.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: