У РНБО розкритикували нардепів від ОПЗЖ: «Перейменувалися в інший інститут»

Читать на русском
Як зазначив секретар РНБО Данілов, після перейменування депутати від ОПЗЖ розраховують спокійно продовжити роботу у парламенті.
Front News

Секретар Ради нацбезпеки і оборони України Олексій Данілов назвав дивним створення у Верховній Раді нової депутатської групи замість фракції ОПЗЖ. Він закликав її членів просто вибачитися перед українцями і піти з парламенту.

Про це Данілов заявив в ефірі загальнонаціонального телемарафону.

«Ось зараз дуже дивна подія сталася у Верховній раді. Партія, яка привела війну в нашу країну і всі 8 років говорила, що «ми брати», «Москва - це наше все», перейменувалася в інший інститут», - сказав Секретар РНБО.

Ефект перевиховання: чого чекати від заборони проросійських партійРозпочата росією війна проти України назавжди змінить вітчизняний політичний дискурс. Перший крок – системна заборона проросійських політичних партій. Як відбувається цей процес та чого очікувати - аналізував політолог Олександра Радчука.

Згідно з його словами, після перейменування депутати від ОПЗЖ розраховують спокійно продовжити роботу у парламенті. Однак їм потрібно вибачитися і покинути парламент, оскільки їм не пробачать ті, хто зараз знаходяться на фронті.

«Вони не повинні чекати народного трибуналу. Хлопці на передовій цього їм не пробачать... Їм потрібно швидко піти з ВР, тому що наші війська винесуть їх звідти вперед ногами», - додав Данілов.

Нагадаємо, що у парламенті призупинено роботу фракції «Опозиційної платформи». Із неї продовжують виходити депутати.

При цьому, Верховна Рада наразі очікує рішення суду щодо повної заборони партії «Опозиційна платформа - За життя» в Україні.

Раніше ми повідомляли, що у РНБО закликають Раду ввести особливий режим покарання за колабораціонізм.

Також ВР рекомендують ухвалити в цілому закон про заборону проросійських партій.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: