ДБР затримало лідера маріупольської фракції ОПЗЖ

Читать на русском

Українські органи правопорядку затримали очільника проросійської політичної сили, яка мала фракцію в Маріупольській міській раді.
Володимир Клименко

Державне бюро розслідувань затримало голову фракції «Опозиційна платформа – За життя» Маріупольської міської ради за підозрою в сприянні країні-агресору російській федерації.

Про це повідомляє прес-служба ДБР.

За інформацією «Слово і діло», йдеться про очільника ОПЗЖ у Маріуполі Володимира Клименка.

«Працівники ДБР викрили керівника фракції партії ОПЗЖ Маріупольської міськради, який здійснював антиукраїнську інформаційну кампанію на підтримку країни-агресора. За оперативною інформацією, він є колишнім чоловіком ексгенеральної прокурорки Криму Наталії Поклонської, яка була однією з головних фігур під час анексії Криму Росією», – інформує відомство.

Як стверджує ДБР, затриманий став рупором кремля на сході - виступав за відновлення економічних зв'язків з Росією. Щодо нього у суді розглядається справа щодо посягання на територіальну цілісність України. Також зафіксовано, що напередодні військового вторгнення рф колаборант на своїй офіційній сторінці в Facebook написав заклик до повалення чинної української влади.

«Працівники ДБР знайшли зловмисника на орендованій квартирі в Одесі, куди він втік з Маріуполя. Його перевірили через поліграф та встановили ймовірну причетність його до колабораційної діяльності. Наразі депутата передано Службі безпеки України», – зазначили у ДБР.

Нагадаємо, органи правопорядку повідомили про підозру псевдоголові Маріуполя. Йдеться про депутата Маріупольської міськради від ОПЗЖ Костянтина Іващенка. До цього СБУ затримала керівника Миколаївської окружної прокуратури за держзраду.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: