Справа Головіна: заставу ексзаступника голови поліції Одещини передадуть на потреби ЗСУ

Читать на русском
Антикорупційний суд розглянув і задовольнив частково клопотання захисника заступника колишнього голови Нацполіції Одещини.
Вищий антикорупційний судфото: «Слово і діло»

Вищий антикорупційний суд відпустив під особисте зобов'язання колишнього першого заступника колишнього начальника Головного управління Національної поліції в Одеській області Костянтина Гейка. 262 750 грн його застави скерують на потреби Збройних сил України.

Про це повідомляє прес-служба ВАКС.

«17 березня колегія суддів ВАКС частково задовольнила клопотання адвоката експершого заступника начальника ГУ Нацполіції в Одеській області та змінила йому запобіжний захід з застави на особисте зобов'язання», – йдеться в рішенні.

Обвинувачений зобов'язаний прибувати до суду за кожним його викликом. Строк дії покладеного обов'язку – до 17 травня 2022 року включно. За ініціативою сторони захисту сума сплаченої застави у розмірі 262 750 грн буде перерахована на спеціальний рахунок на підтримку ЗСУ.

Раніше антикорсуд зменшив заставу віце-мера Одеси Олега Бриндака на 5 млн грн і передав їх на потреби ЗСУ. Його підозрюють в участі у злочинній організації одеського бізнесмена Володимир Галантерника та зловживанні службовим становищем на користь цієї організації на суму майже 700 млн грн.

Нагадаємо, заставу іншої підозрюваної у цій справі одеської чиновниці Інни Поповської теж перерахували на потреби української армії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: