Краще, ніж Чорнобаївка: Арестович заявив про знищення командного пункту росіян на Херсонщині

Читать на русском
На командному пункті могло перебувати до 50 старших офіцерів окупаційних російських військ. Їх доля невідома
Ілюстративне фотоАрмія Інформ

Збройні Сили України знищили в Херсонській області передовий командний пункт російських військ. На ньому в момент атаки могло перебувати до 50 старших офіцерів російської армії.

Про це розповів радник глави офісу президента Олексій Арестович в інтерв'ю російському правозахиснику Марку Фейгіну.

Цілком переможена та жодного разу не легендарна. Феномен розвалу російської арміїЧому російська армія виявилася взагалі не готова до повномасштабної війни в Україні - в матеріалі Антона Коржа.

«З приємних новин: ми накрили передовий командний пункт армійського рівня в Херсонській області. Там було близько 50 старших російських офіцерів. Доля їх не відома, але вибухало голосно» - розповів він.

Нагадаємо, орієнтовні втрати російських окупантів за майже два місяці повномасштабної війни склали 21 тисячу 200 військових.

Журналіст-розслідувач Христо Грозєв вважає, що росія відправила для участі в бойових діях в Україні майже 8 тисяч найманців приватної військової кампанії «Вагнера». Близько 3 тисяч бойовиків вже вбиті.

22 квітня СБУ знову оприлюднила розповів російського полоненого, який повідомив, що керівництво не хоче забирати поранених з поля бою.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: