На Луганщині вночі окупанти перебили газопровід

Читать на русском
Російські військові завдали ударів по місту Новодружеськ Сєвєродонецького району. Зруйнувалися будинки, також снаряд потрапив у газопровід.

На Луганщині не вщухають обстріли. Російські військові завдали ударів по місту Новодружеськ Сєвєродонецького району. Зруйнувалися будинки, також снаряд потрапив у газопровід.

Про це повідомила пресслужба ДСНС у Telegram.

У Луганській ОВА назвали кількість жителів, які ще не виїхали з регіонуУ Луганській обласній адміністрації повідомили, що більшість жителів регіону евакуювалися, але ще значна кількість лишається.

Так, внаслідок обстрілу в Новодружеську спалахнули житлові будинки, господарські будівлі, було перебито газопровід. Інформація щодо постраждалих уточнюється. Пожежу вдалося загасити.

У місті Горське Луганської області через обстріл сталося спалах двох автомобілів. А у Сєвєродонецьку сьогодні вранці співробітники ДСНС врятували двох громадян та евакуювали їх у безпечне місце.

«Окупанти продовжують обстрілювати міста та села Луганської області. Минулої доби обстріли не припинялися, а до вечора вибухи стали ще потужнішими… Під звуки вибухів жителі Луганської області живуть уже майже 2 місяці – більшість людей уже поїхали до безпечних міст, але деякі громадяни продовжують ховатися у підвалах. Їм розвозять їжу, воду та ліки», - розповіли у ДСНС.

Нагадаємо, на сьогодні узгоджено один гуманітарний коридор для евакуації - з Маріуполя.

Напередодні з Луганської області під обстрілом вдалося вивезти понад 100 людей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: