У міськраді Маріуполя підтвердили місце та час початку евакуації

Читать на русском
Евакуація з Маріуполя розпочнеться о 14 годині 20 квітня. Точка збору та посадки людей в автобуси – вулиця Таганрозька навпроти Пивзаводу. Жителів міста вивезуть до Запоріжжя.

У міській раді Маріуполя підтвердили, що евакуація з міста розпочнеться сьогодні, 20 квітня, о 14:00. Автобуси поїдуть до Запоріжжя.

Відповідна інформація розміщена у ТГ-каналі міськради.

Точка збору та посадки людей в автобуси – вулиця Таганрозька навпроти Пивзаводу. Додаткова посадка буде у двох локаціях:

  • проспект Перемоги, 1 біля заводоуправління «Азовсталі»;

  • Бульвар Шевченко на кільці біля Порт-Сіті.

Колона рухатиметься за маршрутом: Маріуполь – Мангуш – Бердянськ – Токмак – Оріхів – Запоріжжя.

Мер місто Вадим Бойченко закликав громадян виїжджати із міста. «Рідні маріупольці, за ці довгі та неймовірно важкі дні ви виживали у нелюдських умовах. Ви знаходилися в інформаційному вакуумі без доступу до будь-якої інформації. Ви могли почути різне. Але я хочу, щоб ви знали головне – на вас чекають у Запоріжжі. Там безпечно. Не бійтеся та евакуюйтеся у Запоріжжі, де ви отримаєте всю необхідну допомогу – продукти харчування, медикаменти, предмети першої необхідності, а головне – ви будете у безпеці», – заявив він.

Мер також закликав знайомих та родичів маріупольців намагатися зв'язатися з ними всіма способами.

Нагадаємо, за словами Вадим Бойченко, якщо гуманітарний коридор із Маріуполя все ж відкриють, то вивезти зможуть близько 6 тисяч людей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: