Жителів Луганщини спробують вивезти, незважаючи на обстріли – ОДА

Читать на русском
На Луганщині сьогодні евакуація мирних жителів продовжуватиметься, незважаючи на обстріл ворогів.
facebook.com/odalug

На Луганщині сьогодні евакуація мирних жителів продовжуватиметься, незважаючи на обстріл ворогів. Голова ОДА вкотре закликав людей терміново їхати.

Про це повідомляє пресслужба Луганської ОДА.

Росія розпочала новий наступ: у Генштабі розповіли, де зосереджено основні зусилля окупантівРосія намагається продовжувати наступ, щоб встановити повний контроль над Донбасом. Основні зусилля окупантів зосереджені на прориві оборони ЗСУ у Луганській та Донецькій областях, а також захопленні Маріуполя.

Сьогодні будуть організовані евакуаційні маршрути з Рубіжного, Сєвєродонецька, Лисичанська, Попасної та Гірської громади. Вивозитимуть людей автобусами, поліція та волонтери підвозитимуть мешканців до місць зборів.

Голова Луганської області Сергій Гайдай закликав місцевих жителів евакуюватись у безпечніші місця.

«Виїжджайте! Тисячі мешканців Кремінної не встигли і тепер перебувають у заручниках у росіян. Для атаки на місто РФ застосовувала велику кількість бронетехніки. Бої тривали три доби. На кожен взвод ЗСУ ворог направляв по 40 одиниць броньованої техніки. Тому рятуйте свої життя, щоб не стати дешевою робочою силою чи мобілізованою в окупаційні війська. Тих, хто не погоджується, росіяни вбивають на місці», - заявив він.

Нагадаємо, сьогодні гуманітарні коридори знову не відкриються.

Напередодні повідомлялося, що у Кремінній йдуть запеклі вуличні бої.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: