Волонтерам не вистачає людей для розбору завалів у Бородянці

Читать на русском
Волонтери шукають добровольців для відновлення України, зокрема зараз не вистачає людей для розбору завалів у Бородянці.
фото EuroMaydan

Волонтери шукають добровольців для відновлення України, зокрема зараз не вистачає людей для розбору завалів у Бородянці, зруйнованої окупантами. Також потрібна допомога від бізнесу з будівельною технікою та будматеріалами.

Про це повідомляє пресслужба проекту «Добробат».

У Бородянці за день виявили тіла ще 7 загиблихПід час розбору завалів двох багатоповерхових житлових будинків у звільненій від військ росії Бородянці було виявлено тіла ще семи осіб.

Там заявили, що отримали вже тисячі анкет від людей, які хочуть долучитися до відбудови країни, однак люди усе ще потрібні.

«Наше спільне завдання якнайшвидше повернути зруйнованим українським містам, селищам та селам нове життя. Головним завданням проекту «Добробат» є вже сьогодні почати формувати добровольчі будівельні батальйони, які допомагатимуть привести до ладу будівлі, пошкоджені рашистськими злочинцями. Допомагати людям на волонтерських засадах відновлювати їхнє житло та поступово повертатись до мирного життя», – йдеться у прес-релізі.

Щоб долучитися до відновлення Бородянки та допомоги її мешканцям, можна зареєструватися у Telegram-боті: https://t.me/dobrobat_in_ua_bot чи на сайті dobrobat.in.ua.

Нагадаємо, минулого тижня у Бородянці рятувальники почали розбирати завали, які залишилися на вулицях міста після обстрілу окупантів.

Було знайдено перші тіла загиблих мирних жителів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: