Україна та росія провели п'ятий обмін військовополоненими

Читать на русском
Українська та російська сторони провели новий обмін полоненими 19 квітня. До України повернулося понад 70 наших співвітчизників.

У вівторок, 19 квітня, українська та російська сторони провели новий обмін полоненими. До України повернулося понад 70 наших співвітчизників.

Про це повідомила віцепрем'єр-міністр – міністр реінтеграції окупованих територій Ірина Верещук.

Обмін Медведчука на захисників та жителів Маріуполя: Подоляк сумнівається, що рф погодитьсяМихайло Подоляк вважає, що Медведчук намагається уникнути покарання в Україні, але росія навряд чи погодиться поміняти нардепа на захисників та мешканців Маріуполя.

«Сьогодні ми обміняли 60 військовослужбовців, з них 10 офіцерів. Також додому повертаються 16 цивільних осіб. Це був п’ятий обмін полоненими. Всього 76 людей», - написала вона у Telegram.

При цьому скільки було обміняно росіян - вона не уточнила.

Нагадаємо, затриманий нардеп Віктор Медведчук звернувся до президента Володимира Зеленського та володимира путіна з проханням обміняти його на захисників та жителів Маріуполя.

Раніше Зеленський пропонував росії обміняти Медведчука на полонених українців. Але в кремлі заявили, що він не є громадянином росії і «не має жодного відношення до спеціальної військової операції».

В ОПУ висловили думку, що москва навряд чи погодиться на пропозицію Медведчука обміняти його на захисників Маріуполя.

14 квітня Україна та рф провели четвертий обмін військовополоненими.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: