Окупанти знову вимагають від захисників Маріуполя здатися в полон

Читать на русском
Росіяни вимагають від захисників міста припинити бойові дії та скласти зброю. Тільки в цьому випадку, за їх заявою, вони гарантують життя українським військовим
Ілюстративне фотоFacebook

Російські окупанти, зневірившись взяти Маріуполь, в черговий раз запропонували захисникам українського міста скласти зброю і здатися в полон. При цьому вони звертаються до міфічних «бойовиків націоналістичних батальйонів та іноземних найманців».

Про це заявило російське міноборони.

Росіяни заявляють, що нібито керуються гуманними принципами; вони вимагають від захисників міста припинити бойові дії та скласти зброю. Тільки в цьому випадку, за їх заявою, вони гарантують життя українським військовим.

Також росіяни запропонували о п'ятій ранку 17 квітня обмінятися інформацією, а з шостої ранку встановити режим тиші та підняти білі прапори по периметру заводу «Азовсталь», який обороняють українські військові.

Нагадаємо, 13 квітня в Маріуполі підрозділи 36-ї бригади морської піхоти в результаті складного і ризикованого маневру прорвалися на з'єднання з полком «Азов». На жаль, частина морпіхів потрапила при цьому в полон.

З моменту початку облоги Маріуполя російськими окупантами понад дві тисячі російських солдатів були знищені захисниками міста. Російські війська мають великі втрати, намагаючись взяти місто.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: