У міськраді Маріуполя розповіли, чому не вдалось евакуювати людей з міста

Читать на русском
У міській раді Маріуполя розповіли про зірваний план евакуації населення з міста. До цього були причетні депутати фракції ОПЗЖ.
Getty Images

У міській раді Маріуполя розповіли про зірваний план евакуації населення з міста. До цього були причетні депутати фракції ОПЗЖ.

Про це повідомляє Маріупольська міська рада.

У мерії розповіли, що після 2 березня у місті розпочалися сильні обстріли. Було зупинено весь транспорт та розпочато підготовку автобусів до евакуації людей. Проте окупанти не дали режиму тиші. Потім автобуси, якими мали вивозити людей, розстріляли в депо.

«Постійно зривалася евакуація людей до України. Ворог робив усе, щоб змусити думати маріупольців, що їх кинули гинути. В останні дні в депо ми зі співробітниками пересувалися перебіжками, пригинаючись від вибухів та шалених куль, стрибали в оглядові ями, щоб якось ухилитися від уламків», – зазначив директор департаменту транспорту та зв'язку міськради Василь Клат.

Він також додав, що маріупольські депутати фракції ОПЗЖ були причетні до зриву евакуації. Саме вони допомогли окупантам знищити весь транспорт.

Нагадаємо, російські війська 18 квітня хочуть закрити Маріуполь на в’їзд і виїзд, заборонити пересування цивільним.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: