На Запоріжжі окупанти здійснили артобстріл Василівки: одна людина загинула, п'ятеро поранені

Читать на русском
Очікується, що окупанти сьогодні направлять російські ЗМІ до Василівки, щоб зняти дискредитуючі сюжети.
Ілюстративне фото

У Василівці Запорізької області, в результаті артилерійського обстрілу з боку російських загарбників, загинула одна людина, ще п'ятеро - отримали поранення. Пошкоджено залізничне депо.

Про це у Телеграмі повідомляє речник Запорізької ОВА Іван Арєф'єв.

Зазначається, що російські війська провели артилерійський обстріл Василівки з позицій у селищі Михайлівка та селі Орлянське. Пошкоджено кілька житлових будинків у центрі міста та приватний сектор, депо на залізничній станції «Таврійськ», а також знищено продуктовий магазин.

«У результаті артилерійського обстрілу міста Василівка з позицій збройних сил російської федерації, що ймовірно, розташовані в смт. Михайлівка та с. Орлянське, було пошкоджено кілька жилих будинків у центрі міста та приватний сектор (так звана «колхозка»), знищено продуктовий магазин та пошкоджено депо на залізничній станції «Таврійськ». Внаслідок російського обстрілу 1 людина загинула, а 5 отримали поранення», - йдеться у дописі.

У Запорізький ОВА оприлюднили список українців, викрадених російськими окупантамиУ Запорізькій обладміністрації оприлюднили список з десяти жителів області, яких викрали російські окупаційні війська.

При цьому, за наявною інформацією, представник ЗС рф планує 15 квітня відправити ЗМІ окупаційних військ на територію Василівки. Мета - створювати для федерального телебачення російської федерації пропагандистські матеріали, що повинні дискредитувати ЗСУ.

Нагадаємо, що загарбники почали мобілізацію на окупованих територіях півдня України.

Також нагадаємо, що в Україні на п'ятницю, 15 квітня, погоджено дев'ять гуманітарних коридорів для евакуації мирного населення.

Раніше ми повідомляли, що окупанти в Енергодарі створили власну пропагандистську радіостанцію.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: