На Запоріжжі війська рф застосували фосфорні боєприпаси – ОДА

Читать на русском
У Пологівському районі на Запоріжжі російські окупанти обстріляли село фосфорними боєприпасами. Зайнявся житловий будинок.
ілюстративне фото

У Пологівському районі на Запоріжжі російські окупанти обстріляли село фосфорними боєприпасами. Зайнявся житловий будинок.

Про це повідомила Запорізька обласна військова адміністрація у Telegram.

Зростає ризик застосування росією фосфорних боєприпасів у Маріуполі – британська розвідкаОскільки російська армія вже застосовувала фосфорні боєприпаси на Донеччині, то може використовувати їх у боях за Маріуполь.

«Внаслідок артобстрілу фосфорними боєприпасами у селі Новоданилівка Пологівського району спалахнув дах житлового будинку... Підрозділи ДСНС Запорізької області ліквідували наслідки. Внаслідок пожежі ніхто не постраждав», - йдеться у повідомленні.

В ОДА додали, що на Пологівському напрямку противник намагається утримати захоплену територію, проводить повітряну розвідку безпілотними літальними апаратами, обстрілює українських військових та місцеве населення з реактивних систем залпового вогню, намагаючись оволодіти окремими населеними пунктами, але успіху не має, а захисники України.

Нагадаємо, російські окупанти завдали ракетного удару по інфраструктурному об'єкту в місті Чуднів у Житомирській області.

А на Київщині виявили склад російських боєприпасів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: