На Хмельниччині п'яний водій врізався в блокпост, загинув військовий

Читать на русском

П'яний водій вантажівки врізався у блокпост на трасі у Хмельницькій області. Загинув військовий, двоє тероборонівців постраждали.
Ілюстративне фото

У Хмельницькій області в блокпост в'їхала вантажівка DAF, водій якої знаходився за кермом у стані алкогольного сп'яніння. Внаслідок цього загинув військовий, який ніс на блокпосту службу.

Про це повідомляє обласна поліція.

ДТП сталося вчора ввечері, 13 квітня, на трасі біля Давидковецького перехрестя.

«28-річний киянин на вантажівці DAF на швидкості в'їхав у блокпост. Внаслідок ДТП 43-річний військовослужбовець, який ніс там службу, від отриманих травм загинув на місці пригоди. Ще двоє 36-річних тероборонівців отримали тілесні ушкодження та госпіталізовані до травматологічного відділення обласної лікарні. Перевірка показала, що водій був за кермом у стані сильного алкогольного сп'яніння. Його затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України», – розповіли у поліції.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху особами, що керують транспортними засобами у стані сп'яніння, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, станом на середину березня кількість блокпостів в Україні було скорочено до 1,5 тисяч.

Як поводитися на блокпостах, пояснювали в Міністерстві оборони.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: