Сьогодні в Україні відкриють 9 гуманітарних коридорів

Читать на русском
В Україні на четвер, 14 квітня, погоджено дев'ять гуманітарних коридорів для евакуації мирного населення.

В Україні на четвер, 14 квітня, погоджено дев'ять гуманітарних коридорів для евакуації мирного населення з окупованих чи прифронтових міст.

Про це повідомила віцепрем'єр – міністр із питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук під час брифінгу.

Єрмак закликав мешканців Луганської та Донецької областей швидше евакуюватисяРосія накопичує сили та обстрілює житлові квартали, мешканців Донбасу в Офісі президента закликали якнайшвидше евакуюватися.

За її словами, із Маріуполя Донецької області, міст Бердянськ, Токмак та Енергодар Запорізької області до Запоріжжя можна буде їхати на власному транспорті.

Також можна буде евакуюватися з п'яти міст Луганської області у м.Бахмут Донецької області: Сєвєродонецька (місце збору – просп.Хіміків, 28), Лисичанська (місце збору – РТІ, 40 років Перемоги, вул.Сосюри, ​​324), Попасної (місце збору – вул.Первомайська, 42), Горського (місце збору – вул.Гагаріна, 13) та Рубіжного.

«Гуманітарні коридори на Луганщині працюватимуть за умови припинення обстрілів з боку окупаційних військ», - зазначила Верещук.

Нагадаємо, 13 квітня гуманітарні коридори не відкривали.

В ОПУ мешканців закликали мешканців Луганської та Донецької областей швидше евакуюватись.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: