Ракетний удар по Краматорську: 33 постраждалих виписали з лікарні, ще один помер

Читать на русском
У Дніпропетровській обладміністрації розповіли про стан постраждалих від ракетного удару по залізничному вокзалу в Краматорську.

33 постраждалих унаслідок ракетного удару окупаційних військ російської федерації по залізничному вокзалу Краматорська виписали з лікарні, однак ще одна особа померла.

Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

«Медики нашої області виписали 33-ох постраждалих через ракетну атаку по краматорському вокзалу. 17-ох людей перевели на подальше лікування до західних областей. Ще 47 поранених й досі лікарюють, серед них є важкі діти. 70-річний чоловік, за якого лікарі боролися кілька діб, на жаль, помер», – написав він у Telegram.

За словами Резніченка, Дніпропетровська область прийняла 98 постраждалих на краматорському вокзалі.

Станом на 10 квітня було відомо про 57 загиблих в результаті сьогоднішнього удару російських військ по вокзалу в Краматорську. З цього числа п'ятеро - діти.

Нагадаємо, вранці 8 квітня окупанти завдали удару з «Точки-У» по залізничному вокзалу Краматорська Донецької області. У той момент тисячі людей на вокзалі чекали евакуації в безпечні регіони України. На місці вибуху загинуло 38 осіб. При цьому російські пропагандисти намагалися заперечувати, що ракети прилетіли від російської сторони.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: