На Київщині знайшли вже більше 720 загиблих цивільних, ще 200 людей вважаються зниклими безвісти

Читать на русском
У Київській області з початку війни з росією зафіксовано понад 3 тисячі кримінальних проваджень за злочинами, скоєними окупантами.

У Київській області виявили вже понад 720 тіл загиблих мирних жителів, ще понад 200 людей вважаються зниклими безвісти.

Про це повідомив начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов.

«Кількість виявлених та оглянутих тіл загиблих мирних осіб у Київській області внаслідок російської агресії становить уже понад 720 осіб, ще понад 200 людей вважаються зниклими безвісти», – заявив він.

У Бучі та Ірпені частково поновили електропостачанняЗа добу 11 квітня вдалося відновити електропостачання для 4600 сімей у 31 населеному пункті Київської області.

За його словами, з початку війни в області було зафіксовано понад 3050 кримінальних проваджень за злочинами, скоєними російськими військовими.

Зокрема, поліцейські зареєстрували 233 кримінальні провадження за посяганнями на територіальну цілісність та недоторканність України, а за порушення законів та звичаїв війни розслідують 1463 справи.

Крім того, правоохоронці зареєстрували понад 150 фактів мародерства та вже повідомили про підозру 35 особам, зареєстрували понад 30 кримінальних проваджень щодо колабораційної діяльності, зібрали матеріали щодо сприяння агресору та вже повідомили про підозру 5 особам.

Нагадаємо, у Бучі виявили вже 403 тіла українців, убитих російськими військовими.

На Київщині жителі звільнених від російських окупантів міст та сіл зможуть повернутися додому не раніше кінця травня.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: